Το εγώ, το εμείς...και το Φθινόπωρο - Point of view

Εν τάχει

Το εγώ, το εμείς...και το Φθινόπωρο










Το εγώ των ανθρώπων είναι πολύ έντονο και μερικές φορές δηλώνουμε απέναντι στους άλλους έναν ψευδή εαυτό. Το έντονο εγώ δημιουργεί εχθρότητα και συνέχεια υπάρχει η τάση να κατηγορεί τους άλλους κρύβοντας τις δικές του αδυναμίες. 



Αυτό δημιουργεί μνησικακία και το ανθρώπινο ον χάνει την υπερηφάνεια του. Οι άνθρωποι του Εγώ είναι συχνά παραπονιάρηδες και δεν ευχαριστιούνται με αυτά που έχουν, διότι πάντα ζηλεύουν τους άλλους. Έχουν τάση για δύναμη και θυμώνουν εύκολα με το παραμικρό.


Η ζωή τους βρίσκεται συνεχώς στο υλικό πεδίο και δεν ξέρουν πώς να ισορροπήσουν την τρέλα τους. Είναι πάντα έτοιμοι για πόλεμο και καυγάδες καθώς υπάρχει μια έντονη ψυχρότητα μέσα τους. Συνήθως υπερηφανεύονται για το έντονο παρελθόν τους ή πάλι μας παραμυθιάζουν για το τι θα πράξουν στο μέλλον. Είναι μισαλλόδοξοι άνθρωποι με έντονο εγωισμό, αφού δίνουν έμφαση το μεγάλο ΕΓΩ τους.


Οι άνθρωποι που στο Εγώ εντάσσουν το ΕΜΕΙΣ λειτουργούν διαφορετικά, αφού η Ψυχή τους συνυπάρχει και βοηθάει με όλες της… τις δυνάμεις τους άλλους συνανθρώπους. 



Έτσι βλέπουμε να είναι αρκετά φιλικοί και πρόσχαροι, να κατανοούν και να συγχωρούν τους άλλους. Έχουν έντονη την αγάπη μέσα τους και δείχνουν ευγνωμοσύνη για ότι έρχεται στη ζωή τους…  είτε καλό είτε κακό. Είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι με ταπεινότητα, προβάλλοντας στη ζωή τους τη Σοφία, γι’ αυτό και είναι ειρηνιστές. Είναι αρκετά συμπαθείς και προσανατολίζονται με γνώμονα το ΣΗΜΕΡΑ. Ανέχονται πολλά στη ζωή τους, δίνοντας σημασία στο ΕΜΕΙΣ… στον απέναντι τους… και βοηθούν με το παραπάνω. 








Αν κοιτάξετε στον καθρέπτη μπορεί να αναγνωρίσετε έναν από τους
δύο παραπάνω τύπους. Ε… καλά μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε! Στην ουσία ξέρετε την συμπεριφορά σας… αλλά απλά αποφεύγετε να επικρίνετε τις πράξεις και τα ΛΟΓΙΑ σας. 




Φθινοπώριασε… ας βάλουμε λοιπόν μια νέα αρχή μέσα μας και ας προσπαθήσουμε να δούμε με άλλα μάτια… τα μάτια της Ψυχής μας… τη ζωή.





Εύκολο δεν υπάρχει. Χρειάζεται αγώνας και κόπος για να κατακτήσεις κορυφές.








Κάνε όμως την ΑΡΧΗ. 







Ξεκίνα τώρα.











ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ… 
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ!


ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!


ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΕΦΤΟΥΝ… 
ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ…



ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ…
ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ 
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ



ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ… 
ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ



ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ



ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!







ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ 
ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ… 
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.




ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ… 
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ 
ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ 
ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ... 
ΤΙ ΧΑΡΑ…!




ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ… 
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ… 
ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ 
ΦΘΙΝΟΠΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ…
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΑΡΜΕΝΙΖΕΤΕ!







ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ … 
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!




via

Pages