Σύμφωνα με την έρευνα, το μόνο που μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια του κοτόπουλου είναι το καλό ψήσιμο. Όπως συνιστά στο βίντεο η επικεφαλής της επιστημονικής έρευνας, μόλις βγάλουμε το κοτόπουλο από τη συσκευασία του, πρέπει να το τοποθετήσουμε στο ταψί και να το μαγειρέψουμε.
Σύμφωνα με την έρευνα, το μόνο που μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια του κοτόπουλου είναι το καλό ψήσιμο. Όπως συνιστά στο βίντεο η επικεφαλής της επιστημονικής έρευνας, μόλις βγάλουμε το κοτόπουλο από τη συσκευασία του, πρέπει να το τοποθετήσουμε στο ταψί και να το μαγειρέψουμε.