Το 1971 μια ομάδα της UNESCO ανακάλυψε σε ένα θιβετιανό μοναστήρι γραμμένα σε πήλινα πλακίδια, μια μοναδική συνταγή για την αναζωογόνηση.

Η συνταγή για το "ελιξίριο της νεότητας» χρονολογείται περίπου 4-5 αιώνες π.Χ. , έχει μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες και κυκλοφορεί πλέων σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τη συνταγή του Θιβέτ, η οποία είναι μία μορφή εκχυλίσματος σκόρδου, τα οφέλη είναι τα εξής:

  • Καθαρίζει το συσσωρευμένο λίπος από το σώμα και ξεπλένει από κάθε αδιάλυτο ασβέστιο.
  • Βελτιώνει το μεταβολισμό και μειώνει το σωματικό βάρος, φέρνοντάς το σε φυσιολογικό.
  • Διαλύει τους θρόμβους του αίματος, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και προλαμβάνει την αρτηριοσκλήρωση.
  • Προλαμβάνει και θεραπεύει ισχαιμία, υπέρταση, ιγμορίτιδα και πνευμονική νόσο.
  • Αφαιρεί πονοκεφάλους.
  • Θεραπέυει ρευματισμούς, αρθρίτιδα και η οστεοαρθρίτιδα.
  • Θεραπέυει γαστρίτιδα, έλκος στομάχου και αιμορροΐδες.
  • Συρρικνώνει ή διαλύει όλους τους τύπους των εσωτερικών και εξωτερικών όγκων.
  • Βελτιώνει την όραση και την ακοή.
  • Αναζωογονεί ολόκληρο το σώμα.

Δυστυχώς, η συνταγή δεν μπορεί να επαναληφθεί για περίοδο των πέντε ετών.

Τα άτομα με προβλήματα στο στομάχι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, και όλοι όσοι παίρνουν φάρμακα (ειδικά αντιπηκτικά) θα πρέπει να ρωτήσετε πρώτα τον γιατρό τους.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών διάφορες αντιδράσεις μπορεί να εμφανιστούν, όπως δερματικά εξανθήματα, ζάλη, πονοκέφαλο ή πόνο στο στομάχι. Πολλές από αυτές τις αιτίες οφείλονται στην αποτοξινωτική δράση του σκόρδου στο σώμα μας, αλλά αν επιμένουν ή επιδεινώνονται, η θεραπεία πρέπει να διακοπεί.

Πώς το παρασκευάζουμε:



  • Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε 350 γραμμάρια σκόρδο και τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο βάζο (δεν χρησιμοποιούμε μεταλλικά σκέυη).
  • Προσθέτουμε 300ml αλκοόλ 96 βαθμού.
  • Σφραγίζουμε και το διατηρούμε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για 10 ημέρες.
  • Στραγγίζουμε το μείγμα με ένα κομμάτι ύφασμα, το βάζουμε σε ένα βάζο, και το αφήνουμε να μείνει σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος για άλλες 3-4 ημέρες.
  • Τέλος, το υγρό καταναλώνετε σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, σε 50 ml νωπό γάλα ή νερό 20 λεπτά πριν από το γεύμα:
    Ημέρα
    Σταγόνες-Πρώι
    Σταγόνες-Μεσημέρι
    Σταγόνες-Βράδυ
    1η Ημέρα
    1
    2
    3
    2η Ημέρα
    4
    5
    6
    3η Ημέρα
    7
    8
    9
    4η Ημέρα
    10
    11
    12
    5η Ημέρα
    13
    14
    15
    6η Ημέρα
    15
    14
    13
    7η Ημέρα
    12
    11
    10
    8η Ημέρα
    9
    8
    7
    9η Ημέρα
    6
    5
    4
    10η Ημέρα
    3
    2
    1
    11η Ημέρα
    25
    25
    25

















    Συνεχίζεται με 25 σταγόνες σε κάθε γέυμα, 3 φορές την ημέρα μέχρι το τέλος του συνολικού ποσού.
    Via