Φορέστε το μπικίνι χωρίς φόβο - Point of view

Εν τάχει

Φορέστε το μπικίνι χωρίς φόβο



Συμβουλές για να αισθανθείτε άνετα με το σώμα σας


Αν δεν αισθάνεστε άνετα φορώντας το μαγιό ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσετε και να το αγαπήσετε ξανά. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να ντυθείτε!

Διαβάστε συμβουλές για να φορέσετε το μπικίνι σας χωρίς φόβο...

- Αποδεχτείτε το σώμα σας όπως είναι: Έχουμε μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας και το σώμα μας, όταν πρώτ’ απ’ όλα το αγαπάμε. Επικεντρωθείτε στις περιοχές που σας κάνουν υπερήφανους, όπως π.χ. οι γάμπες σας, ακόμα κι αν οι μηροί σας δεν είναι αυτοί που ονειρεύεστε.



- Κάντε μασάζ: Απλώστε το αγαπημένο σας έλαιο στο δέρμα σας και κάντε μασάζ στις περιοχές που σας απογοητεύουν. Κάντε «ειρήνη» με το σώμα σας για να διώξετε όλα τα αρνητικά συναισθήματα που σας προκαλεί.

- Γίνετε… «ηδονοβλεψίας»: Σταθείτε γυμνοί μπροστά από τον καθρέφτη, πάρτε βαθιές εισπνοές και εκπνοές και συγκεντρωθείτε στα αρνητικά σημεία του σώματός σας. Αντί να σκέφτεστε ότι η κοιλιά σας είναι χαλαρή, σκεφτείτε για παράδειγμα τα παιδιά που μεγαλώσατε μέσα σ’ αυτήν ή που θα μεγαλώσετε.







- Αγοράστε μαγιό που ταιριάζει στο δικό σας σώμα, ζητώντας και τη βοήθεια των υπαλλήλων.






- Κάντε αποτρίχωση: Όταν πρόκειται να κοιτάξετε εξονυχιστικά το σώμα σας, ποτέ μην το κάνετε χωρίς να έχετε αποτριχωθεί στα πόδια και το μπικίνι. Τα τριχωτά πόδια δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για να νιώσετε σέξι.


Πηγή: omorfamystika.gr
via

Pages