Ψάχνετε συγκάτοικο ; Προσφέρετε χώρο για συγκατοίκηση ; - Point of view

Εν τάχει

Ψάχνετε συγκάτοικο ; Προσφέρετε χώρο για συγκατοίκηση ;









Τώρα υπάρχει το atenistas. Μια υπηρεσία πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό, που εμφανίζεται τώρα για πρώτη φορά και στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται και στην πρώτη σελίδα:

“Γίνετε μέλος στο atenistas και εκμεταλλευτείτε μια μοναδική υπηρεσία εύρεσης συγκάτοικου η διαμερίσματος για συγκατοίκηση .




Έπειτα από την εγγραφή σας , έχετε πρόσβαση σε αγγελίες με λεπτομέρειες και φωτογραφίες. Μην χάνετε χρόνο, ο νέος σας συγκάτοικος περιμένει ! ! !”

Με την οικονομική κρίση και το ΔΝΤ, δεν είναι και λίγοι που θα σκεφτούν πολύ σοβαρά την ιδέα της συγκατοίκησης με ότι αυτο συνεπάγεται.

Για να επισκεφτείτε την σελίδα atenistas πιέστε εδώ!




Και ξαφνικά: οι atenistas θα σου βρουν και συγκάτοικο. Οι Atenistas έχουν κάνει δεκάδες διαφορετικές δράσεις. Άλλες πιο χρήσιμες, άλλες λιγότερο. Και, ακριβώς επειδή σχεδόν κάθε δράση τους είναι διαφορετική, είναι λογικό πως μερικοί ενθουσιάστηκαν με κάποιες ενώ άλλοι τις χλεύασαν (ή και το αντίστροφο). Απ' το λίγο που τους παρακολουθώ (δε ζω στην Αθήνα) έχω καταλάβει πως οι διαφορετικές ιδέες για δράσεις -είτε είναι προσαρμογή πραγμάτων που γίνονται στο εξωτερικό, είτε ολοκαίνουριες Αθηνοκεντρικές ιδέες- εμπεριέχουν και το ρίσκο. Ακόμα και να μην πετυχαίνουν πάντα, οι Ατενίστας προσπαθούν με δημιουργικότητα να κάνουν πιο ανθρώπινη τη ζωή της πόλης - με καινοτομίες και διαφορετικές ιδέες. Και γι' αυτό τους θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμους.

Pages