Το πρώτο αυτοκίνητο-αεροπλάνο είναι γεγονός - Point of view

Εν τάχει

Το πρώτο αυτοκίνητο-αεροπλάνο είναι γεγονός



Είναι το πρώτο αυτοκίνητο-αεροπλάνο και μπορείτε να το παρκάρετε στο γκαράζ του σπιτιού σας. Πρόκειται για το Terrafugia Transition ‘roadable’ plane το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας δαπανώντας περίπου 120.000 ευρώ. Ήταν ένα όνειρο για τουλάχιστον 40 χρόνια. Τώρα είναι όμως γεγονός, και σε λίγο καιρό θα το δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους. 






Το αυτοκίνητο-αεροπλάνο μπορεί να το παρκάρετε στο γκαράζ του σπιτιού σας με διπλωμένα φτερά του. Η σχεδίασή υπόσχεται να φέρει περισσότερη ευελιξία και ευκολία στις μετακινήσεις μας. Το αεροσκάφος, με ανοιχτά πτερύγια, που εκτείνονται σε 27.5ft έχει εναέριο φάσμα 460 μιλίων μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητα στον αέρα που αγγίζει τα 115 μίλια/ώρα.
Η επιστροφή του στον δρόμο γίνετε με εξαιρετική ικανότητα. Η προσγείωση είναι παιχνιδάκι στα χέρια έμπειρων χειριστών, που το κάνουν να ταξιδεύει και σαν ένα κανονικό, οικογενειακό αυτοκίνητο.

Το αεροπλάνο έχει μήκος 19ft και το ρεζερβουάρ γεμίζει κανονικά από το βενζινάδικο της γειτονιάς σας με αμόλυβδη. Το όχημα κινείται με ένα τετράχρονο κινητήρα που έχει ιπποδύναμη 100 hp.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα
Παρακολουθήστε το σε δράση στο βίντεο που ακολουθεί:



via

Pages