Εκπαιδεύσου δωρεάν στο διαδίκτυο - Point of view

Εν τάχει

Εκπαιδεύσου δωρεάν στο διαδίκτυο




Θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου αλλά δεν έχεις χρήματα για σεμινάρια και σχολές; Θέλεις να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου; Με μια σύνδεση στο ίντερνετ μπορείς να μάθεις τα πάντα!





Δεν είναι λίγες οι ιστοσελίδες μεγάλων εκπαιδευτικών, αλλά και μιντιακών οργανισμών, που μπορείς να αναζητήσεις στο διαδίκτυο οι οποίες προσφέρουν online μαθήματα σε ποικίλους τομείς και ξένες γλώσσες και μάλιστα, απολύτως δωρεάν.

Online εκμάθηση ξένων γλωσσών
Η ιστοσελίδα του βρετανικού BBC (http://www.bbc.co.uk/) προσφέρει δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών, παρέχοντας ασκήσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βίντεο, λεξικά και διαδικτυακά τεστ, για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, της γαλλικής, της ιταλικής, της γερμανικής και της ισπανικής. Ακόμη, ο δικτυακός τόπος σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τις σειρές του καναλιού σε όποια γλώσσα προτιμάς.

Τέχνες και επιστήμες με ένα κλικ
Το ανοιχτό πανεπιστήμιο της Βρετανίας διαθέτει στο ίντερνετ την ύλη από τα μαθήματα που παραδίδονται στους φοιτητές του. Στην ιστοσελίδα του (http://openlearn.open.ac.uk/) μπορείς να μελετήσεις τις παραδόσεις από τον τομέα των τεχνών, των κοινωνικών επιστημών, της νομικής και της ψυχολογίας έως του management, της τεχνολογίας και της στατιστικής. Παρέχονται και μαθήματα για ξένες γλώσσες, με διαδραστική μέθοδο εκμάθησης, ακόμα και για να μάθεις κινεζικά!

Hi-tech γνώσεις για pc
Βελτίωσε τα επαγγελματικά σου προσόντα με δωρεάν μαθήματα από την βρετανική ιστοσελίδα Ηomeandlearn (http://www.homeandlearn.co.uk/). Εδώ θα μάθεις να χειρίζεσαι καινούρια προγράμματα υπολογιστών (java, visual και web design), θα βελτιώσεις τις ικανότητές σου στις δημόσιες παρουσιάσεις και θα αποκτήσεις τα εργαλεία για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση.

Βιβλία για κάθε γούστο
Στη σελίδα Project Gutenberg (http://www.gutenberg.org/) θα βρεις περισσότερους από 38.000 τίτλους βιβλίων που μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή ή στο «έξυπνο» κινητό σου. Δεν έχεις λοιπόν παρά να διευρύνεις τους ορίζοντές σου διαβάζοντας τα δωρεάν e-books του ιστότοπου, που καλύπτουν τομείς από λογοτεχνία και φιλοσοφία μέχρι ψυχολογία, γλώσσες και ιατρική.
 Πηγη

Pages