Και για όλη τη διαδικασία θα απαιτούνταν ένα ξυράφι και πέντε λεπτά σύνολο.
Έτσι θα γλίτωνα χρόνο, χρήμα και φυσικά ταλαιπωρία.
Ωραία η ατάκα «Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος», αλλά προφανώς αυτός που την έβγαλε δεν είχε δοκιμάσει να κάνει χαλάουα στο μπικίνι.
Θα αγόραζα καινούριο παντελόνι, μόνο επειδή κάποιο παλιό σκίστηκε κι όχι για να το συνδυάσω με το μπλουζάκι που αγόρασα στις εκπτώσεις και τις γόβες που δεν έχω αγοράσει ακόμη, αλλά θα πρέπει, καθότι για ένα ασορτί ζούμε.
Το μόνο που θα χρειαζόταν να ταιριάξω θα ήταν ζώνη με παπούτσια. Κι αυτά θα ήταν ή μαύρα ή καφέ.
Δε θα με ένοιαζε άλλωστε να κάνω καμία δίαιτα με ονοματεπώνυμο ή μη. Βλέπεις οι άντρες με λίγα κιλά παραπάνω λέγονται απλά «δεμένοι».
Για τις γυναίκες πάλι εξαντλείται το λεξικό της ζωολογίας, υδρόβιας και μη, για να τις περιγράψει σε αντίστοιχη περίπτωση.
Επίσης δε θα χρειαζόταν να αναπτύξω επιχειρήματα, του πόσο εύγευστα και πλούσια σε θρεπτικές αξίες είναι τα αγγούρια.
Πέρα από το ότι τους αναγνωρίζω τις μηδέν θερμίδες -χάθηκε να το έχει και η σοκολάτα αυτό;-, απορώ ποιος τα κατέταξε στις τροφές.
Στην αντίθετη περίπτωση, η γυναίκα στην πιο light εκδοχή, χαρακτηρίζεται εύκολη.
Η διαδικασία θα ήταν άκοπη, δίχως να αλλάξει το σώμα μου και φυσικά το παιδί θα έπαιρνε τ’όνομα του πατέρα μου, ακόμη κι αν τον έλεγαν Πελοπίδα.
Δεν είναι άλλωστε τυχαία η ανοχή στους άντρες οδηγούς, σε αντίθεση με τις γυναίκες στις οποίες κορνάρουν πριν καν προλάβουν να βάλουν την όπισθεν.
Από τη μία, αφήνω τη φαντασία ελεύθερη να σκεφτεί πως θα ήταν αν ήμουν αλλιώς.
Χαμογελώ αυθόρμητα και ρίχνω μια κλεφτή ματιά στον καθρέφτη απέναντί μου.
Ευτυχώς, όλα είναι στη θέση τους.