Οι πιο ψεύτικοι και οι πιο αληθινοί άνθρωποι του ζωδιακού - Point of view

Εν τάχει

Οι πιο ψεύτικοι και οι πιο αληθινοί άνθρωποι του ζωδιακού




Ο κόσμος είναι ένα περίεργο μέρος.Από τη μία, θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας επαινούν μέχρι να φτάσετε σε κατάσταση έκστασης.Και μετά οι ίδιοι θα σας τραβήξουν για να αντιμετωπίσετε την κριτική και την ταπείνωση.

 Από την άλλη, θα συναντήσετε επίσης ανθρώπους που θα είναι αρκετά ειλικρινείς για να σας πουν τα λάθη σας και να σας βοηθήσουν να τα διορθώσετε.

 Ενώ οι πρώτοι είναι ψεύτικοι και δεν σας βοηθούν, χωρίς τους δεύτερους δε θα είναι εύκολο να επιβιώσετε στον κόσμο.

 Ωστόσο, κάτω από αυτές τις περιστάσεις πως υποτίθεται ότι θα διακρίνετε τους ψεύτικους από τους αληθινούς όταν οι περισσότεροι άνθρωποι κρύβονται πίσω από μάσκες;

 Δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να συνειδητοποιήσετε πως πολλοί άνθρωποι που σας επαινούν στην πραγματικότητα μιλούν πίσω από την πλάτη σας, έτσι;

 Πως θα εμποδίσετε τον εαυτό σας από το να εμπιστευτεί τους ψεύτικους ανθρώπους;

 Δεν είστε Θεός, ούτε και ανιχνευτής ψεύδους.

 Σε αυτή την περίπτωση, ένας καλός τρόπος για να επιλύσετε αυτό το δίλημμα είναι να κοιτάξετε στα συνηθισμένα χαρακτηριστικά των ανθρώπων με βάση το ζώδιο τους.






 Οι πιο αληθινοί:

 Κριός:

 O Κριός συνήθως μένει στον δικό του κόσμο και αποφεύγει να αναμειγνύεται με το πλήθος.

 Καθώς οι Κριοί είναι αρκετά επιλεκτικοί, συνηθίζουν να λένε την αλήθεια ακόμα και αν το άτομο που την ακούσει προσβληθεί.

 Γι αυτό ένας Κριός μπορεί να είναι αρκετά αξιόπιστος.

 Παρθένος:

 Με το να κρίνει, ένας Παρθένος πάντα ζυγίζει τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα πριν καταλήξει σε μια συγκεκριμένη απόφαση.

 Αυτό το χαρακτηριστικού βοηθά τους παρθένους να ακολουθήσουν τη σωστή πορεία και να αντιμετωπίσουν ένα άτομο ακόμα και αν χρειαστεί να εκθέσουν τις αδικίες του μπροστά σε όλους.

 Αυτή η συμπεριφορά τους κάνει καλούς φίλους καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την προσωπικότητα σας επανορθώνοντας για τα λάθη σας.

 Σκορπιός:

 Είναι αλήθεια πως ο Σκορπιός είναι πολύ πονηρός και ξέρει πώς να ισορροπήσει μια κατάσταση.

 Ωστόσο, μόλις κερδίσετε την πίστη ενός Σκορπιού, θα συνειδητοποιήσετε πως κανείς δεν μπορεί να σας κρίνει καλύτερα από αυτόν, και το εγωιστικό του γνώρισμα τελικά θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την προσωπικότητα σας.

 Τοξότης:

 Αν νομίζετε πως ο Τοξότης είναι δειλός και γλυκομίλητος κάνετε μεγάλο λάθος.

 Είναι αλήθεια πως οι Τοξότες δεν ανοίγονται πάντα μπροστά σε όλους.

 Ωστόσο, έχουν τα κότσια να σας αντιμετωπίσουν και να σας πουν ευθέως πως αυτό που κάνετε δεν είναι αποδεκτό.

 Ταύρος:

 Ο Ταύρος είναι αληθινά τολμηρός και ισχυρός.

 Η ατρόμητη φύση του τον κάνει να λέει το σωστό ακόμα και αν δεν τον υποστηρίζει κανείς.

 Οπότε, ένας Ταύρος μπορεί να είναι η αληθινή συντροφιά σας που οπωσδήποτε θα σας βοηθούσε να χτίσετε έναν καλό χαρακτήρα.

 Οι ψεύτικοι:

 Καρκίνος:

 Συνήθως, ένας Καρκίνος θα σας επαινέσει ακόμα και αν κάνετε κάτι λάθος έτσι ώστε ο ίδιος να φανεί καλός φίλος στα μάτια σας.

 Ωστόσο, το ίδιο άτομο μπορεί να κρίνει εσάς και τις πράξεις σας και να του αρέσει να καταστρέφει τη φήμη σας.

 Ιχθείς:

 Όσο και αν οι Ιχθείς λατρεύουν να ζουν στον δικό τους δημιουργικό κόσμο, αγαπούν να φτιάχνουν ιστορίες που περιστρέφονται σχεδόν γύρω από κάθε άτομο.

 Και αν κατά τύχη, είστε το θύμα και γίνετε το θέμα αυτών των ιστοριών, σίγουρα θα γίνετε αρκετά διάσημοι λόγω της κακής φήμης που θα αποκτήσετε ως αποτέλεσμα.

 Ζυγός:

 Συνήθως, αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν σταθερές αποφάσεις.

 Αυτή η διστάζουσα νοοτροπία τους συχνά τους κάνει να λένε διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους και έτσι αποκτούν την ταμπέλα του ψεύτικου ατόμου.

 Δίδυμος:

 O Δίδυμος δεν είναι πονηρός.

 Ωστόσο, η προθυμία των διδύμων να είναι καλά άτομα για τα μάτια του κόσμου τους κάνει να λένε διαφορετικά πράγματα υπό διαφορετικές περιστάσεις.

 Αυτό τους κάνει να ακούγονται ψευδείς ακόμα και αν δεν το κάνουν πρόθυμα.

 Καθώς όλοι σας έχετε διαφορετική νοοτροπία και ατομικότητα, η προσωπικότητα σας είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσει κάποιους ανθρώπους και θα δώσει τη δυνατότητα σε άλλους να μιλήσουν πίσω από την πλάτη σας.

 Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο θα ήταν να αποδεχτείτε την κριτική τους και να μετατρέψετε την αδυναμία σας σε δύναμη.

 Και, πάντα να θυμάστε πως όταν σταδιακά φτάσετε τον στόχο των ονείρων σας οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας ρίξουν από την ζήλεια τους.

 Και τότε θα πρέπει να εμπιστευθείτε τα ένστικτα σας, να πάρετε την κριτική ως ένα θετικό σημάδι και να δουλέψετε σκληρά μέχρι να εκπληρώσετε τα όνειρα σας.



via

Pages